(p) 01727 238785

(m) 07950228716

e-mail: verarchitecture@outlook.com

 

Rear extension / remodelling and loft extension in Kings Langley

Case study

This house in Kings Langley was large to start with but lacked big, social family spaces and enough bedrooms for a growing family.

The clients’ directions were that the new spaces be big, bright and contemporary and to make the most of the beautiful surrounding views.

The rear extension was given a vaulted, pitched roof in order to maximise the feeling of space. Large bi-folding doors with a triangular window above and several rooflights allow sunlight to stream in and give views out to large trees to the back.

A large master bedroom and en-suite was accommodated in the roofspace, accessed by a stair housed in a front dormer which has been clad in lead.

Project Gallery